Κατηγορία: Uncategorised Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2015 Γράφτηκε από τον/την evagelia balafa

    Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ημερίδα με θέμα «Μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες: Εκπαιδευτικές προσεγγίσεις ?Ψυχοσυναισθηματική Υποστήριξη», που οργανώθηκε από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας σε συνεργασία με το ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ν.  Λάρισας.

    Στην ημερίδα παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Λαρισαίων κ. Αλ. Μπαντζανούλης,  ο Αντιδήμαρχος Κραννώνα  κ. Σπ. Καλέτσιος Σπύρος, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ν. Λάρισας κ. Αθ.Μαργαριτόπουλος, ο Σύμβουλος Πληροφορικής ν. Λάρισας κ. Δημ. Κολοκοτρώνης, η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. ν. Λάρισας κα Οικονομάκη Αργυρή, εκπαιδευτικοί, ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό Α/θμιας και Β/θμιας γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, γονείς και φοιτητές.

   Την ημερίδα προλόγισε η Δ/ντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας κα Λιάπη Στεργιανή η οποία μίλησε για το σχολείο, τον τρόπο λειτουργίας του καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ομιλητές ήταν η κα Μπόνια Βελισσαρία, εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ν Λάρισας, ο κος  Κολοκοτρώνης Δημήτριος  Σύμβουλος Πληροφορικής ν. Λάρισας και η κ. Τέλιου Μαρία Ψυχολόγος  του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ν Λάρισας.

   Σκοπός της ημερίδας ήταν να ενημερωθούν γονείς και εκπ/κοί για τις νέες Εκπ/κές Προσεγγίσεις σε παιδιά με νοητική υστέρηση, να γνωρίσουν  Εκπ/κό Λογισμικό και Υποστηρικτική Τεχνολογία στην Ειδική Αγωγή και να συζητήσουν για την Ψυχοσυναισθηματική Υποστήριξη και την Ανάπτυξη Διαπροσωπικών Σχέσεων στην οικογένεια και το σχολείο.             

Εμφανίσεις: 476
Copyright © 2024 ΕΕΕΕΚ Λάρισας. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το Joomla! είναι Ελεύθερο Λογισμικό που διατίθεται σύμφωνα με τη Γενική Δημόσια Άδεια Χρήσης GNU.